Oldal kiválasztása

A kaland még nem kezdődött el

szept 26, 2010 | 0 hozzászólás

Kedves Közönség! Sajnálatos módon, még nem áll rendelkezésemre állandó internetelérés,ezért aztán még nem sikerült semmit sem jelentenem. De most írok valamit. Szóval egy fantasztikus gólyatábor után elköltöztem. Elköltöztem, nem csak a szobámból, hanem a házból, a faluból, a megyéből. Méghozzá Debrecenbe. Ezek után 3 évet fogok itt tölteni, persze ne féljen senki egy percet se. […]
Kedves Közönség!

Sajnálatos módon, még nem áll rendelkezésemre állandó internetelérés,ezért aztán még nem sikerült semmit sem jelentenem. De most írok valamit.
Szóval egy fantasztikus gólyatábor után elköltöztem. Elköltöztem, nem csak a szobámból, hanem a házból, a faluból, a megyéből. Méghozzá Debrecenbe. Ezek után 3 évet fogok itt tölteni, persze ne féljen senki egy percet se. Természetesen haza fogok járni, nehogy bárkinek bármiféle Réka-elvonási tünetei legyenek.
És nehogy sajnálni kezdjetek, mert iszonyatosan jó dolgom van itt. Meseszép környékre látok:


A szobámról, meg a szobatársamról, meg majd legközelebb közlök képet, amikor is róluk mesélek.
Visszatérve a környékre. Úgy érzem magam, mint egy középkori filmben, vagy legalábbis, mint egy Harry Potter-es Roxfortban. Gyönyörű a suli épülete télen-nyáron. Mindenfelé öregebbnél öregebb és szebbnél szebb fák vannak és van itt ám egy Botanikus kert is. Szinte mindennap látni itt legalább egy menyasszony. jön fényképezkedni a párjával. A sok kíváncsi egyetemista meg jól megbámulja őket. Sőt, van hogy még tapsot is kapnak.
Utálom az évnyitókat. Világ életemben utáltam az évnyitókat. De most szakítok az utálattal és imádni fogom. Hogy mi ez a nagy pálfordulás? Hááát….az úúúúgy vooolt…. A Gólyatábor zárónapján volt egy ünnepélyes évnyitó a Főnix Csarnokban. Csodás volt! 1900 új diák megtöltötte teljesen az egész csarnokot. Először bevonult egy dísztalárban, az egyetem Gerundiumával, aminek a tetején ott a zászlós bárány, egy fiú, majd csendre intett bennünket és bejelentette a sok okos fő-bácsik és nénik érkezését. Aztán bevonult sok másik szép színes dísztalárba öltözött fiúval, és mindegyikük kezében ott volt a karnak megfelelő gerundium. Felálltak szép a székek mögé, majd az okosok jöttek és leültek. Aztán sorra álltak fel, mikor éppen ki beszédet mondott. Volt ott dékán bácsi, rektor bácsi, polgármester bácsi….. A legvégén meg letettük a gólyaeskünket. Persze az este folyamán volt egy elleneskü is, de erről a fő-fők nem is tudnak 😀 Hihi! Szóval volt egy mesecsodás évnyitóm és évkezdésem. 🙂 Évkezdésem…..Mondom évkedésem….. ÉVKEZDÉSEM! Elkezdődött az évem! 🙂 Nahát! Ki hitte volna, hogy eljön ez a nap is…. az agyilag, vagy legalább is viselkedésileg-alig-több-a 10-évesnél-Réka-egyetemre-megy. Ráadásul messze Debrecenbe…… 

Ez is érdekelhet

Miért játszunk a cicákkal?

Miért játszunk a cicákkal?

A kisgyerekesek most biztosan nagyokat pislognak, hogy mégis miről beszélek, de higgyék el, tudom miről beszélek. Igenis sok köze van a gyerekeknek és kisállatoknak egymáshoz.

Új kaland indult a Kalandízű oldalán

Új kaland indult a Kalandízű oldalán

Majd egy év elérhetetlenség után újra látogatható a Kalandízű. Még csiszolom, csinosítom, hogy kényelmes legyen és legyen rajta, benne sok új és izgalmas.

Újratervezés

Régóta rágódtam már az újratervezésen. Most megléptem. Így, nem mondom, hogy újult külsővel, mert ez nem igaz, de újult helyen vagyunk fellelhetőek. Kicsit nagyobb mozgástérre volt szükségem, főként szerkesztés szempontjából, így tárhelyet és domaint váltottam. Elég...

Hozzászólások

0 Beszélgetés

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Share This