Oldal kiválasztása

Visszatekintés….

szept 10, 2010 | 1 hozzászólás

Kedves Olvasó! Nem, ez még nem az, amire vársz. Csak egy rövidebb visszatekintő -amit egyben bemelegítésnek is szánok- után kezdem el az igazi történetet. Nos, hol is kezdjem? Ó, meg is van: Születtem 1990. július 20-án Édesanyám és Édesapám első gyermekeként. Etyeken nőttem fel, itt jártam óvodába és általános iskolába… Najó…ez elég hivatalosra sikerült. 🙂 […]

Kedves Olvasó!


Nem, ez még nem az, amire vársz. Csak egy rövidebb visszatekintő -amit egyben bemelegítésnek is szánok- után kezdem el az igazi történetet.
Nos, hol is kezdjem? Ó, meg is van:
Születtem 1990. július 20-án Édesanyám és Édesapám első gyermekeként. Etyeken nőttem fel, itt jártam óvodába és általános iskolába… Najó…ez elég hivatalosra sikerült. 🙂 Szóval magam mögött tudhatok egy csudajó óvodát, egy szuper általános iskolát és egy fantaszikus gimnáziumot.


Aztán túl vagyok egy érettségin is és egy várakozással teli nyáron. Majd a sok várakozás után minden kiderült és aztán mindenki derült – vagy nem-de megkaptunk a felvételi eredményeket. Így történt, hogy most olyan messzire megyek, olyan sok időre. Én Debrecenben kötöttem ki. A Debreceni Egyetemen fogok földtudományt tanulni és reményeim szerint majd okos leszek és meteorológus, klímakutató. Kinek örömére, kinek sajnálatára, de elmegyek és kicsit felnövök talán. 🙂 Bár senki ne örüljön előre, a vicceimről nem fogok lemondani semmi pénzért sem és nem ígérhetem meg azt sem, hogy megkomolyodok. Az ígérettételről ennyit. Meg bemelegítésnek is. Nehéz lesz megszoknom, hogy ekkora olvasói közönségnek írok majd arról, hogy mi minden történik velem messze. Remélem mindenki jól szórakozik majd! 


Ez is érdekelhet

Miért játszunk a cicákkal?

Miért játszunk a cicákkal?

A kisgyerekesek most biztosan nagyokat pislognak, hogy mégis miről beszélek, de higgyék el, tudom miről beszélek. Igenis sok köze van a gyerekeknek és kisállatoknak egymáshoz.

Új kaland indult a Kalandízű oldalán

Új kaland indult a Kalandízű oldalán

Majd egy év elérhetetlenség után újra látogatható a Kalandízű. Még csiszolom, csinosítom, hogy kényelmes legyen és legyen rajta, benne sok új és izgalmas.

Újratervezés

Régóta rágódtam már az újratervezésen. Most megléptem. Így, nem mondom, hogy újult külsővel, mert ez nem igaz, de újult helyen vagyunk fellelhetőek. Kicsit nagyobb mozgástérre volt szükségem, főként szerkesztés szempontjából, így tárhelyet és domaint váltottam. Elég...

Hozzászólások

1 Beszélgetés

1 hozzászólás

  1. Unknown

    Következő életünkben Disney-hercegnők leszünk.
    Vagy legyünk már ebben az életünkben? <3 szeretlekkk

    Válasz

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Share This