Oldal kiválasztása

…döcög és pöfög, hú de kafa…

jún 26, 2015 | 0 hozzászólás

Lufhansán szállni élvezet… Másról sem szól csak evésről az út. És a nagy meleg kajához, ami szintén E-vitamin gazdag, kaptunk Lufthansas evőeszközöket. Az nagyon csábító volt, de rendes vagyok. Viszont majdnem kiittam őker a vizükből, hogy ne fulladjak meg. Szerintem az utazóközönség fele meg akart verni a végére. Egyébként hallottatok már tojássárgája porról? Mert én […]

Lufhansán szállni élvezet… Másról sem szól csak evésről az út. És a nagy meleg kajához, ami szintén E-vitamin gazdag, kaptunk Lufthansas evőeszközöket. Az nagyon csábító volt, de rendes vagyok. Viszont majdnem kiittam őker a vizükből, hogy ne fulladjak meg. Szerintem az utazóközönség fele meg akart verni a végére.
Egyébként hallottatok már tojássárgája porról? Mert én nem…viszontva meggyes piskóta tésztájába volt belőle. De „ajándék lónak ne névd a fogáft.”
Mivel az egész út világosban történt…konkrétan üldöztük a napot…annyira nem is volt feltűnő a 8 órás út. Viszont a két és fél óra sorban állás egy fél perces műveletért a bevándorlási szekción, otthoni idő szerint hajnal 2 körül nem esett már olyan jól. De együtt szendvedni mindig vidám.
Elméletileg nem hozhattam volna semmit magammal az országba, itt értsd a növény magot és a húst is…hát én csirkehúsos szendvicset is hoztam és három szál levendulát. Ez utóbbit köszi Anya! Másnak utazó sünije, meg mókusa van, nekem levendulám és kavicsom.

image

Nagy nehézségek árán sikerült elfoglalnunk a szállásunkat is… Éjjel Boston pont olyan forgalmas, mint nappal Budapest, ha nem jobban. Dugók…dugó mindenhol. A városhoz közeli kisvárosban szálltunk meg…négyünkre jutott egy szoba….sajnos it is sikeresen felébresztettem az alvótársakat. Hajnal fél négykor sikerült felkelnek és egy igen csak hosszadalmasan fájdalmas nap elébe nézhettem.

Mielőtt visszamentünk volna a repülőtérre, hogy összeszedjék a táborozókat, sétáltunk egyet a környéken. Szuper- szép kilátásunk volt Bostonra.
image
Természetesen helyszinelőkkel nem találkoztunk.

Ezután csodálatos sok -konkrétan hat- órás várakozás várakozás várt ránk… és másokra is.

image

És akkor jött az a csodás sárga iskolabusz és elvitt minket a táborba.
Mi történt ezután? Azt majd legközelebb!

Ez is érdekelhet

Majd, ha újra lesz nyár

Mi az a helyváltoztatással járó kulturális tevékenység, amitől megvonták a golyóbisunk lakosságának nagy részét? Hát az UTAZÁS!   Nem is olyan régen volt szerencsém a smaragdszigetre eljutni egy szervezett túra keretében. Sokféle emberrel megismerkedtem, ezáltal...

Van képünk hozzá

Tudom, elég képtelenség, hogy egyik napról sem tettem fel képeket. Hát ezt most pótolom. Vagyis részben. Hamarosan még frissül a galéria. Addig itt nézelődjetek!

A víz az úr

A víz az úr

Elérkezett számomra az utolsó nap. Azt mondhatnám, hogy ennyi elég is volt Máltából, most már uzsgyi haza. Úgyis csomagolni kell, meg készülődni, jobb azt nyugiban. Hát, a nyugi közel sem az, ami történt. Menyasszonyunk szülei velünk vannak, nézzünk meg velük is...

Hozzászólások

0 Beszélgetés

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Share This